Skip to content

Zagorski gospodarski zbor 2021. od 9. do 11. rujna

Posted in Uncategorized

Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj i ove godine u Krapini, od 9. do 11. rujna,  zajedno organiziraju Zagorski gospodarski zbor.

Izlagači na Zagorski gospodarski zbor 2021. godine, dolaze iz županija: Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Karlovačke,  Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Brodsko-posavske, te iz susjedne Slovenije.

Sukladno epidemiološkim mjerama, Zagorski gospodarski zbor organizira se na otvorenom prostoru izlaganjem u sajamskim kućicama, u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i na velikom igralištu kod Osnovne škole Ljudevit Gaj.

Uz ponudu kvalitetnih proizvoda naših zagorskih OPG-a, od zagorskih mlinaca, rakije, sokova i džemova od krušaka i jabuka, bučinog ulja, licitara, vina, suhomesnatih proizvoda, kozmetičkih proizvoda, ručnih radova, suvenira, keramičkih proizvoda, tradicijskih drvenih igračaka, do predstavljanja suvremenih proizvoda i usluga kao što su telekomunikacije i Internet.

Izlagač iz Slovenije predstavit će proizvodnju sustava centralnog grijanja na biomasu te sustave toplinskih dizalica, a Stražaplastika paletu kanti za smeće. Na Zagorskom gospodarskom zboru bit će predstavljena osobna i vatrogasna vozila, crijepovi i opločnici, traktori, metalne ograde, stolovi i stolci, a Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije predstavit će usluge poslovnog savjetovanja.

Gljivarsko društvo iz Krapine izložit će i ponuditi na kušanje posjetiteljima specijalitete od gljiva, a cvjećari iz Novog Marofa izložit će cvijeće.  I još puno toga posjetitelji će moći razgledati ili kupiti, a o svemu, kroz razgovore s organizatorima i izlagačima bit će riječi na Radiju Kaj i Zagorskom radiju kroz izravna javljanja sa Zagorskog gospodarskog zbora.

Uz drage nam kajkavske popevke, od 9. do 11. rujna, u vremenu od 10 do 22 sata, razgledajte u Krapini Zagorski gospodarski zbor, čuvajte  svoje zdravlje i zdravlje drugih oko sebe i budite odgovorni u razgledavanju. Dobro došli u Krapinu!

Sporazum za zajedničku organizaciju Zagorskog gospodarskog zbora, 29. po redu međunarodnog sajma, potpisali su: Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije, Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, Darko Varga, predsjednik HOK-a – Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Josip Grilec, predsjednik HGK – Županijske komore Krapina i Drago Gradečak, direktor Radija Kaj.