Skip to content

Velik interes za susret gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije

Posted in Uncategorized

Susret gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije održan je povodom 30. godina Zagorskog gospodarskog zbora, u četvrtak, 8. rujna 2022. godine u županijskom Poduzetničkom centru u Krapini.

Susret je okupio gospodarstvenike, poduzetnike i stručnjake koji su razgovarali o potencijalu, prednostima i izazovima gospodarstva Hrvatskog Zagorja. Prvi dio bio je posvećen temi „Gospodarstvo Zagorja-da li smo spremni za izazove recesije?“, dok se u drugom djelu raspravljalo o povećanju cijena energenata za gospodarstvo.

Okupljenima su se obratili župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik županijske Obrtničke komore Darko Varga te drugi gospodarstvenici i poduzetnici.

– Živimo u izazovnom vremenu, svaki dan se događaju brojne promjene, poput izmjena cijena energenata i ovo je pravo vrijeme da se o tome razgovara, a više iskustava će rezultirati određenim saznanjima koja će pomoći svima u nastavku poslovanja – istaknuo je predsjednik Poslovnog kluba Skup za Zagorje Dragutin Kamenski.