Zagorski
gospodarski zbor

Krapina 7.- 9.rujna 2017.

Potpisan ugovor o sufinanciranju promocije zagorskih gospodarstvenika u 2017. godini

05.06.2017 Potpisan ugovor o sufinanciranju promocije zagorskih gospodarstvenika u 2017. godini

U ponedjeljak, 05. lipnja 2017. godine u Krapini je potpisan ugovor o dodjeli 100 tisuća kuna županijskih sredstava HGK ŽK Krapina, za financiranje promocije gospodarstvenika na različitim događanjima u zemlji i inozemstvu.


Ugovor su potpisali župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i predsjednik HGK ŽK Krapina Josip Grilec. Nakon potpisivanja ugovora župan Željko Kolar je istaknuo da osim već spomenutog financiranja odlazaka zagorskih gospodarstvenika na sajmove u zemlji i inozemstvu, Županija uspješno surađuje s Gospodarskom komorom i na drugim projektima.

Tu je Zagorski gospodarski zbor, kojeg smo dignuli na zaista visoku razinu, pa će nam tako ove godine županija partner biti Istra. Tijekom posljednje tri godine napravljen je veliki iskorak, otvoreno je preko 3200 novih radnih mjesta na području županije a posebno nas veseli da ne jenjava interes za ulaganje na području Krapinsko-zagorske županije - u posljednjih mjesec i pol dana u turističkom sektoru najavljena je gradnja nekoliko novih hotela, ali isto tako ima dosta najava za investiranje u samo gospodarstvo. Posebno nas veseli kad čujemo da tvrtke koje već posluju na području županija, kreću u širenje svojih pogona i proizvodnje. U sinergiji sa HGK ŽK Krapina, Obrtničkom komorom KZŽ te gradovima i općinama radit ćemo i dalje na stvaranju još pozitivnije gospodarske klime, i vjerujem da ćemo, kad uskoro dobijemo najaktualnije službene podatke o stanju gospodarstva, svi skupa imati s čime biti zadovoljni“, rekao je župan Kolar.


Predsjednik HGK ŽK Krapina Josip Grilec zahvalio je na kontinuiranoj podršci koju Krapinsko-zagorska županija pruža gospodarstvenicima i Gospodarskoj komori. „Sredstvima koja su nam danas dodijeljena omogućit ćemo poduzetnicima da se prezentiraju na domaćim i inozemnim sajmovima i tako lakše dođu do novih poslova, jer sajmovi su odlična prilika gdje se upoznaju novi kupci i budući partneri", rekao je Grilec.

Fotogalerija