Zagorski
gospodarski zbor

Krapina 7.- 9.rujna 2017.

Dodijeljena priznanja za najbolje uređene izložbene prostore

10.09.2016 Dodijeljena priznanja za najbolje uređene izložbene prostore

Kotka Krapina dobila je priznanje za najdugovječnijeg izlagača, Vrtlarija Čuček za najljepše uređeni štand prodajnog karaktera, Regeneracija Zabok za najljepše uređeni štand izložbenog karaktera, dok je Bravarsko-kovačka radionica Stjepana Mišaka dobila priznanje za najbolje uređeni štand tradicijskog obrta.

kotka

Izložbeni prostor Kotka d.d. Krapina

 

vrtlarija-cucek

Izložbeni prostor - Vrtlarija Čuček

 

regeneracija-zabok-1

Izložbeni prostor - Regeneracija d.o.o. Zabok

 

bravarija-stjepana-misaka

Bravarsko-kovačka radionica Stjepan Mišak


Pobjednicima su čestitali te priznanja i prigodne poklone uručili zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek, zamjenik gradonačelnika Krapine Branko Varjačić, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OK KZŽ Davor Pleško i  predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina Josip Grilec.


„Cijelo vrijeme ističemo da nam gospodarstvo raste – to je upravo ovog što ovdje vidite, naših izvrsnih poduzetnika i obrtnika. Danas je ovdje gotovo 10% gospodarstvenika s područja Krapinsko-zagorske županije. Definitivno imamo što pokazati, a prema rastu izvoza očito je da je to prepoznato i izvan hrvatskih granica“ ovom je prilikom poručio zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek.

Fotogalerija