Zagorski
gospodarski zbor

Krapina 7.- 9.rujna 2017.

Besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-a u općini Zlatar Bistrica

26.09.2017 Besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-a u općini Zlatar Bistrica

U suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica održat će se 19. listopada 2017. u Domu kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3) s početkom u 10 sati

 

Manifestaciju će otvoriti gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel diskusija koja će dati odgovore na pitanje Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici ?

Glavni dio programa je trosatna radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu će voditi gospođa Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata, iz tvrtke Androlić konzalting. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, o tome koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na linku za PRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

 

Detaljan program edukacija Poslovnog uzleta općine Zlatar Bistrica možete pregledati OVDJE.