Zagorski
gospodarski zbor

Krapina 7.- 9.rujna 2017.

25. Zagorski gospodarski zbor "KRAPINA 2017", od 7.-9. rujna 2017.

26.05.2017 25. Zagorski gospodarski zbor "KRAPINA 2017", od 7.-9. rujna 2017.

HGK Županijska komora Krapina, Krapinsko-zagorska županija, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Grad Krapina organiziraju tradicionalnu gospodarsku izložbu 25. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2017, od 7.-9. rujna 2017. g.

 

Gospodarska izložba Zagorski gospodarski zbor , od svog samog početka do današnjih dana, predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije, a sve više i gospodarstvenika iz susjednih županija. Iz godine u godinu nastojalo se na što kvalitetniji način predstaviti naš gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva. Na prošlogodišnjoj izložbi sudjelovalo je oko 375 izlagača iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, susjednih nam 8 županija, grada Zagreba te Slovenije, BIH, Srbije i Mađarske, tako da je izložba poprimila međunarodni karakter.

Ovogodišnja Županija-partner izložbe je Istarska županija.

 

Izložba će se održati na više od 5.000 m2 zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, u drvenima izložbenim kućicama u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i u prostorima Srednje škole Krapina. Izložba je prodajnog karaktera. Izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetioci mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama.

Za vrijeme izložbe održava se okrugli stol na aktualne teme iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetioci izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program.

 

Veselimo se Vašem dolasku te Vas pozivamo da  nam se pridružite na izložbi od 7. do 9. rujna u Krapini !

Fotogalerija