Zagorski
gospodarski zbor

Krapina 8.-10.rujna 2016.

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije - edukacije 8. rujna u Krapini

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije - edukacije 8. rujna u Krapini

U suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Na predavanjima ćete moći saznati kako pronaći dobar tim koji će postati pogon za ostvarivanje poslovnih rezultata, kako uspjeti kao žena u biznisu i kako uz pomoć EU fondova dodatno razviti svoje vještine u poduzetništvu.

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova 8. rujna u Krapini

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova 8. rujna u Krapini

U četvrtak, 8. rujna u Krapini, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda, održat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-a. Ovaj sajam organizira se u okviru projekta „Moja poduzetna Hrvatska“ koji je pokrenula medijska kuća Styria, odnosno Poslovni dnevnik kao dio njenoga poslovnog sustava, uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Poslovni susret primorsko-goranskih i krapinsko-zagorskih gospodarstvenika u Rijeci

Poslovni susret primorsko-goranskih i krapinsko-zagorskih gospodarstvenika u Rijeci

U petak i subotu, 26. i 27. kolovoza 2016. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 3. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“. „100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se nuditi proizvodi Krapinsko-zagorske županije OPG-ova , obrta i tvrtki. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između proizvođača i krajnjih potrošača. U sklopu manifestacije ŽK Krapina zajedno sa ŽK Rijeka organizira Poslovne susrete gospodarstvenika Primorsko-goranske i Krapinsko-zagorske županije, koji će se održati 26. kolovoza u Rijeci. Krapinsko-zagorsku županiju će predstaviti gospodarstvenici iz djelatnosti turizma, logistike i građevine.

Proizvodimo i kupujmo kvalitetno!

Proizvodimo i kupujmo kvalitetno!

U suradnji s nositeljima znakova kvalitete Hrvatska gospodarska komora gradi već dugi niz godina vizualni identitet kvalitetnih hrvatskih proizvoda i usluga, a provođenjem brojnih promotivnih aktivnosti, poput Kupujmo hrvatsko, podiže svijest potrošača o kvaliteti hrvatskih proizvoda i usluga koje se vizualno prepoznaju po znakovima kvalitete Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko.

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru od 08. do 10. rujna 2016. godine u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima OŠ "Ljudevit Gaj" Krapina u sklopu trajanja manifestacije "Tjedan kajkavske kulture Krapina 2016". Na zboru će izlagati gospodarstvenici i obrtnici iz Hrvatskog zagorja; grada Zagreba, osam kajkavskih županija te susjedne Slovenije i Mađarske. Izlaganje na Zboru na tipski uređenom prostoru je besplatno. Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera.